Erwin de Beet

Focus op gemotiveerde werknemers en een vitale organisatie.

Wat mij energie geeft aan het HR-werk en het werken als Arbeidsdeskundige en coach is bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van zowel organisaties als de individuele werkende mens.  Het geeft me een goed gevoel als een organisatie vitale werknemers aan zich weet te binden en als een werknemer vooruit kan in zijn loopbaan. Is er om welke reden dan ook geen match meer tussen werknemer en het werk, dan draag ik graag bij aan het bereiken van een goede oplossing. Mijn uitgangspunt is dat zowel de organisatie als de werknemer met positieve energie verder kan.

Als HR-professional heb ik jarenlange ervaring in zowel het MKB als grotere organisaties. Ik heb mogen werken voor profit en non profit organisaties. Via loopbaanswitches heb ik uiteindelijk voor het werken als Arbeidsdeskundige gekozen. De rode draad in mijn loopbaan is het adviseren met een mensgerichte, dienstverlenende houding. Door mijn belangstelling in de drijfveren van de werknemer en mijn interesse in de werkwijze en cultuur van organisaties ben ik in de wereld van mens en werk terecht gekomen.

Op de Academie Mens en Arbeid van de Saxion Hogeschool in Deventer heb ik de opleiding P&O (Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling- en structurering) afgerond. Vervolgens heb ik nog diverse HRM-gerelateerde cursussen gevolgd. Ook  heb ik een coachingsopleiding afgerond, waardoor ik  gediplomeerd coach ben. Als laatste heb ik de opleiding tot Arbeidsdeskundige afgerond.  Uiteraard blijf ik actief in mijn verdere persoonlijke lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Hiermee blijf ik in staat om goede diensten te leveren. Voor mij is het evengoed van belang om aan mijn duurzame inzetbaarheid te werken!

Erwin de Beet